CARACTERISTICI TEHNICE :

-ARIA VIZIBILA (mm): 98 X 43;

-DIM. CARTUS (mm): 110 X 90;

-TEMP. LUCRU: -5 ... +55 °C;

-TEMP. STOCARE: -20...+70 °C;

-GREUTATE: 450 gr.;

FIRE

          Gama de masti de sudura heliomate (cu cristale lichide LCD) avand capacitatea de innegrire DIN9 la DIN 13 cu celulue fotvoltaice. Masca de sudura heliomata asigura protectia la radiatiile UV si IR pentru toate procedeele de sudare (electric manual MMA, MIG/MAG si WIG)

an image

- Când începe procesul de sudare, filtrul heliomat comuta de la starea dezactivata la starea activa în doar 0,00003 secunde:
- Reglarea întârzierii de la starea activa la starea dezactivata a ecranului : operatorul poate modifica timpul de trecere de la starea activa la starea dezactivata:
- Sensitivitatea reglabila a filtrului heliomat functie de mediul extern poate usura munca operatorului:
- Atunci când se opreste procesul de sudare, ecranul LCD (heliomat) trece de la starea activa la starea dezactivata conform timpului de întârziere prestabilit. (comutând selectorul de timp în pozitia "short" acest timp poate varia de la 0,25sec la 0,35sec; comutând selectorul de timp în pozitia "middle" acest timp poate varia de la 0,35sec la 0,50sec; comutând selectorul de timp în pozitia "long" acest timp poate varia de la 0,50sec – 0,80sec):
- Masca de sudura heliomata permite comutarea între modul SUDARE si POLIZARE - “WELDING”/ “GRINDING”. - Masca de sudura heliomata utilizeaza celule fotovoltaice de înalta performanta ca sursa de alimentare si are incluse din fabricatie ca sursa de energie de rezerva doua baterii de 3V pe baza de litiu. Nu este nevoie sa încarcati aceste baterii. În conditii normale de lucru, aceste baterii au o durata de viata mai mare de 6 ani:
- Înnegrirea variabila a ecranului cu cristale lichide (DIN) de la DIN9 (9) la DIN13(12) este reglata prin rotirea potentiometrului de înnegrire:
- Acest produs este în conformitate cu normele de siguranta stabilite de DIN, ISO, EN si standardele ANSI Z87.1-2003.